Çilingirler Ofis Mobilyaları Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.
+90 (212) 691 09 18
Yönetici Odasında Bulunması Gereken Ofis Mobilyaları


Yönetici odaları ofislerdeki en gösterişli mekanlardandır. Bunun nedeni özellikle yöneticinin otoritesi ve prestijini, odası ile pekiştirme ihtiyacıdır. Müşterilerinizin de en çok uğrayacağı bu odalar, ofisinizin dekorasyonundaki en önemli alanlardan. Peki, bir yönetici odasında hangi mobilyalar olmalı? Sizin için araştırdık:

Şık ve kaliteli makam takımları

Yönetici odaları için özel üretilmiş şık makam takımları, aslında yöneticiniz için gerekli tüm eşya ve konforu size sunuyor.

Sarsılmaz otorite: koltuk

Makam koltukları, sembolik manada da pek çok önem atfedilen eşyalar arasında. Yöneticinizi rahat ettirecek bir makam koltuğu, işyerinizdeki verimi artıracaktır.

Büyük yönetici odaları için: oturma grupları

Odanızı şıklaştıracak, misafirlerinizi rahat ettirecek oturma grupları, sizlere ev sıcaklığını sunuyor. Ofisinizde yeterli alan bulunuyorsa mutlaka bir oturma grubu edinmelisiniz.

Kütüphaneler, hem kitaplarınız hem de dosyalarınız için

Yönetici odanızda yer alacak bir kütüphaneyi hem aksesuarlarınız ve kitaplarınızı sergilemek için kullanabilirken hem de dosyalarınızı yerleştirebilirsiniz.

Elinizin altında bir keson olmalı

Masanızın hemen yanı başında yer alacak bir keson ya da ekondan evraklarınızı saklamak için faydalanabilir, aynı zamanda kişisel eşyalarınızı da burada saklayabilirsiniz.

Önemli evraklarınız için dosya dolabı

Hemen ulaşmanız gereken, önemli evraklarınız için bir dosya dolabından yaralanabilirsiniz.

Ortama zarafet katacak bir dilsiz uşak

Gerektiğinde ceketinizi asarak kırışmasını önleyecek bir dilsiz uşak, ortama sıcak ve nostaljik bir hava katacaktır.

Yönetici odalarınız için edinmeniz gereken tüm ofis mobilyalarını temin edebileceğiniz Çilingirler Ofis Mobilyalarının showroomunu ziyaret edebilir, mobilyaları yakından deneyimleyebilirsiniz.